• caxelsson

Jag har börjat blogga. Kan inte tro det är sant. Sidan är fortfarande under uppstart.

Uppdaterad: 18 dec 2018Har den här bilden som bakgrundsbild i min Iphone. Börjar redan längta till sommaren och ett mysigt båtliv. Bilden är från naturreservatet Stendörren, en pärla till naturhamn. Visserligen har jag en massa jobb på båten som ska fixas i vinter som installation av bogpropeller och ny instrumentering både inne och ute. Vi får se hur mycket jag hinner med.Max, min lilla gubbe till hund sitter just nu och håller mej sällskap men jag tror att han börjar bli lite hungrig.


Max hälsar välkommen till Trosa
Max hälsar välkommen till Trosa. En liten fin vecka med superväder men vi fick ingen fisk.

Nej nu ska vi käka. Vi får se om jag hinner skriva mer idag. Jag har ju jobb kvar med min hemsida. Den ska bl.annat översättas till Engelska vilket kommer ta en hel del tid.


Ni som är båtburna på sommaren får inte missa denna webb-sida. Google har en redigerbar karta som är tillgänglig för alla. Det gäller bara att hitta den. Klicka på kartan och du kommer till den. Den sträcker sig från Arholma till Krisianopel. Nedan kan du se vad jag lagt in på kartan. Ambitionen är att fylla på med info om de platser jag besöker. Gå in och kolla och och lämna gärna synpunkter på vad som skulle kunna bli bättre..


Max som valp. En söt liten kille som gillade att ligga ock mysa.

När han inte låg och myste brukade han träna på att vara farlig vilket ingen gick på. Leksaken som han fick överlevde i ca. 1 timme, sen var det bara att ta fram dammsugaren.

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla