• caxelsson

Jag saknar den verkligen.

Uppdaterad: 20 dec 2018

Jag saknar den vansinnigt mycket ibland men man kan inta ha allt. Man får välja. HD.n var inte heller dum. Videoklippet längre ner får du inte missa. En tur förbi Harpsund en fin sommarkväll. För att vara en glidare går det satans fort. Ståpäls är bara förnamnet.

Både Corvetten och HD.n var i mycket fint skick. Corvetten, en C3 från 1970 med big block motorn på 454 kubiktum. 7,5 liter och på närmare 500 hästar var något i hästväg. Jag fick ofta in 3 ans växel istället för ettan då jag skulle iväg. Jag märkte inget förutom att jag tyckte att den gick jävligt fort på tomgång. Ljudet var något alldeles extra. Ett muller som kändes i magen.

Min HD, en Wide Glide från 1998 var då min ögonsten. Jag och min dåvarande flickvän var på många hoj-semestrar.


Kolla in videosnutten. Fina minnen är det minsta man kan säga.46 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla